Programma

Feestweek en kermis:

Yes, het is weer voorjaar! En dat betekent maar één ding: het dorpsfeest van Lonneker komt eraan. En zoals altijd, trekt de Vereniging Koninginnedag Lonneker (VKL) alles uit de kast om er een memorabel lang weekend van te maken.

Laat je horen tijdens de pubquiz, gun je smaakpapillen wat nieuwe sensaties tijdens Lonneker Preuft of stap uit je comfort zone tijdens de verschillende workshops. Hou je wel van een feestje? Dat dachten we al. Er is tijd en ruimte genoeg voor wat swingende heupbewegingen op de zaterdagse feestavond. En dat kun je op zondag in de Lonneker Biergarten allemaal nog eens rustig nabespreken met je buurman of wie er ook naast je staat.

Kortom, blok maar vast in je agenda: het weekend na Pinksteren, van donderdag 13 t/m zondag 16 juni 2019.

Waar: de VKL maakt het je graag gemakkelijk: alle festiviteiten vinden plaats in en rondom de feesttent op het dorpsplein van Lonneker.

Voor wie: voor oma en haar kleinkinderen, voor de vrijgezelle moeder, voor de ik-heb-nergens-zin-in-puber, voor de knappe buurjongen, de harde werker, de lieve juf, de snelle salesjongen en de warme bakker. Nou ja, voor iedereen dus.

klik hier voor de flyer

Kermis van 13 t/m 16 juni 2019:

De kermis begint op donderdagavond om 19.00 uur. De hele avond is er een happy evening. Vrijdag om 13.00 uur mogen de kinderen van de Lonneker scholen 1 keer gratis draaien, daarna blijft de kermis open. Zaterdag en zondag begint de kermis om 14.00 uur, op beide dagen is er een ballonnentovenaar aanwezig.

Mini playbackshow op vrijdagmiddag 14 juni 2019:

Op vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur is er een Mini Playbackshow voor de leerlingen van de basisscholen in Lonneker. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Pubquiz en feestavond vrijdagavond 14 juni 2019:

Op vrijdagavond is de pubquiz, vanaf 19.30 uur, aansluitend is er een feestavond met DJ Louter Wouter.

Ben jij diegene die altijd alles weet als er een quiz op tv is ? Of diegene die op de verjaardagen met alle weetjes komt? Of ben jij iemand die gewoon zin heeft in een HELE gezellige avond? Dan is de pubquiz de perfecte avond voor jou en je vrienden! Geef je snel op via: pubquiz@vkl-lonneker.nl  De tap gaat om 1.00 uur dicht.

Creatieve workshops op zaterdagmiddag 15 juni 2019:

klik hier voor de flyer

Voor creatieve kinderen organiseert VKL super gave workshops.

De workshops zijn voor kinderen vanaf ongeveer 4 jaar en worden gegeven in de feesttent op zaterdagmiddag. Bij aanvang van de workshop dient het geld contact betaald te worden aan de VKL.

Aanmelden voor de workshops is eenvoudig. Stuur een e-mail naar workshops@vkl-lonneker.nl met de volgende gegevens:  Voor- en achternaam en de naam  van de workshop en eventueel een 2e keuze.

Hieronder vind je de workshops.

  • DJ WORKSHOP: Wil jij met jouw muziek heel Lonneker laten trillen?
  • WORKSHOP VOGELHUISJE PIMPEN: Niet is leuker dan…pimpen!
  • HIPHOP WORKSHOP: Durf jij de dance battle aan?
  • WORKSHOP BORD VOOR JE KOP: Hap hap hap.. Slok slok slok.. Dat zal lekker smaken

Lonneker Preuft  op zaterdagmiddag 15 juni 2019:

Tijdens het kermisweekend in Lonneker wordt een ontzettend gezellige proeverij georganiseerd. Voor een klein prijsje zullen de horecaondernemers uit Lonneker u verrassen met verschillende culinaire hoogstandjes. Dit in een sfeervolle ambiance zoals u dat van Lonneker kunt verwachten.

Houd u van gezelligheid en lekker eten? Dan is ‘Lonneker Preuft’ echt iets voor u!

  • Hoe laat:        15:00 uur tot 21:00 uur
  • Waar:              Spolminksweg in Lonneker (locatie voor feesttent)
  • Deelnemers:  Café Sprakel, Eetcafé Heer Bommel, Hotel Restaurant Savenije, Lutscher Alm, Slagerij Busscher en Qua Koken

Dit jaar zullen de Twentenannies erbij zijn tijdens Lonneker Preuft! Terwijl er genoten kan worden van heerlijke hapjes en drankjes kunnen kinderen bij de stand van de TwenteNannies lekker knutselen en schminken. Komen jullie dus met het gezin, of misschien wel met de hele familie gezellig naar Lonneker.

DJ Miss MORE die buiten live komt draaien!!!

Dus kom allen naar Lonneker Preuft voor een lekker hapje en een drankje met een top sfeertje verzorgd door Miss MORE

Feestavond op zaterdagavond 15 juni 2019:

  • Vanaf 20.00 uur, is de grote feestavond met DJ Louter Wouter en een optreden van de band LEAD.  www.leadmusic.nl 
  • De tap gaat om 1.00 uur dicht.

 Lonneker Biergarten op zondagmiddag 16 juni 2019:

  • Om 15.30 gaat de feesttent open voor de Lonneker Biergarten met DJ Louter Wouter.